maar Ors mag ook
 

Laatste Loodjes

Morgen is voor mij nu al voor een memorabele dag, want dan zal ik namelijk afstuderen. Hoewel sommigen het wellicht voor onmogelijk of zeer onwaarschijnlijk hebben gehouden, breekt morgen de dag aan waar ik op succesvolle wijzen een punt achter mijn studententijd kan zetten. Met een papiertje (lees: bul) in de hand kan ik mezelf dan eindelijk op de arbeidsmarkt begeven, die op het moment erg gunstig is. Goed nieuws dus.
In tegenstelling van wat ik van afstuderende vrienden gewend ben, is het mij morgen niet toegestaan om uit te leggen waar ik de afgelopen periode mee bezig ben geweest. Persoonlijk vind ik dit erg jammer, want ik had het graag aan iedereen willen vertellen. Nee, morgen staat enkel en alleen in het teken van doormidden gezaagd te worden door een examencommissie, die mij het leven zuur zullen maken met de meest vervelende en lastige vragen. Hoewel dit ietsje overdreven klinkt, is dat voorlopig hetgeen waar ik vanuit ga…. kan het alleen maar meevallen!
Daarna is er reden te meer voor een feestje! Over de exacte datum valt op dit moment nog maar weinig te zeggen en al helemaal niet over de locatie. Gewoon in Groningen, Tilburg, Eindhoven, of ergens in het midden des lands? Binnenkort weet ik het, maar nu eerst de laatste loodjes vooruit slepen met de voorbereidingen van mijn verdediging. Daarna is het weer tijd voor andere zaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *