maar Ors mag ook
 

Vertrek naar het Midden Oosten

Afgelopen weekend ben ik met twee collega’s naar Dubai vertrokken om in de komende twee maanden aan een transitieplan te werken voor een distributeur die een inhaalslag wil maken op het gebied van Supply Chain Management en Customer Experience. Het afscheid op Schiphol viel zwaar… twee maanden van sporadisch Skypen en hier en daar wat telefoneren is niet echt een leuk vooruitzicht. Het project aan de andere kant maakt behoorlijk wat goed.

Primaire behoefte, numero unoIn Dubai aangekomen lopen we zonder problemen langs de immigratie en ook de koffers zijn niet veel later weer terug in ons bezit. Flinke unit trouwens. Normaal gesproken kom ik met veel pijn en moeite met koffer – of eigenlijk backpack – in de buurt van 15 kg. Vandaag tors ik 22.5 van de toegestane 23 kg achter me aan. Het inchecken op Schiphol was dan ook een spannend momentje. We voegen aan het gewicht nog wat kilo’s toe na een bezoek aan de tax-free shop. Alcohol is hier namelijk moeilijk te verkrijgen, dus we slaan elk 4 liter drank in; meer is niet toegestaan.

Vanaf het vliegveld gaan we naar Nuran Greens in Dubai Marina waar we een serviced apartment hebben gehuurd voor de komende periode. Het Party Palace heeft een oppervlak van een ‘whopping’ 150 m2 en is dichtbij het kantoor van Capgemini en de klant. Voorzien van comfortabele banken, breedband, enzovoort, hoeven we ons nergens zorgen over te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *