maar Ors mag ook
 

A Star is Born / Hello World!

nu is het dan eindelijk een feit… privacy aan de wilgen, lak aan persoonlijksbescherming: Deze jongen begeeft zich op het terrein van het spuien en mededelen van persoonlijke niemendalletjes op het World Wide Web.

Nooit gedacht dat ik er überhaupt ooit aan zou beginnen. Waarom op internet je belevenissen bijhouden op een blog als je met anderen deze via telefoon kan delen? Dat is althans wat ik me altijd voor hield.

Echter, ben ik niet bepaald iemand van het veelvuldig telefonisch contact. Sterker nog, ik ben meer van het ‘ouwe jongens krentenbrood’. Zo eens of enkele malen per jaar weer eens wat van me laten horen aan personen die zich niet in mijn directe omgeving bevinden. Dat past meer bij mij (hoe treurig het ook mag klinken). En dan nog hoge telefoonrekeningen! hoe ik dat voor elkaar weet te krijgen blijft ook een raadsel.

Behalve dan voor afgelopen maand natuurlijk. Een tripje naar Afrika met papa en Dick is natuurlijk fantastisch (zie foto’s), alleen de woekerprijzen van het enige mobiele netwerk in Namibië zijn dan toch net iets minder – Ja, er is bereik in Namibië, best wel goed eigenlijk, zolang je in de buurt bent van de grote wegen. Anyway, mijn aanwezigheid op dit wonderschone medium is bij deze een feit.

– Later

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *