maar Ors mag ook
 

Geneuzel

Buiten is het lekker weer en ik zit hier een beetje achter m’n laptopje te zwoegen aan mijn scriptie. Veel liever zou ik nu buiten willen zitten met een wit biertje, hoewel rose een een goed alternatief zou zijn.
Aan de andere kant, ‘t is hier gelukkig een stuk minder warm en benauwd dan op kantoor. Daar bevindt mijn werkplek zich namelijk op de bovenste verdieping, direct onder een platdak. Je kunt je voorstellen dat het vanzelf broeierig wordt als daar de hele dag de zon op staat. En net als de rest van het gebouw is dat kamertje uitgerust met top-koeling (nee, geen airco).

Maar eigenlijk mag ik daarover niet klagen, aangezien ik daar slechts een of twee keer per week aan het werk ben. De rest van de week zit ik dus gewoon thuis, waar ik met enige regelmaat wordt lastig gevallen door een hitsig konijn. ‘t Is een lief beestje hoor, maar soms maakt het de drang om naar buiten te gaan er niet minder om.

Ondertussen zit ik hier aardig te ouwebetten over het weer en de vraag bekruipt me of ik nu al oud begin te worden. Nog niet eens afgestudeerd en dan al bejaard…. Het einde komt in zicht – als student, maar wat heeft de toekomst voor mij in petto? Graag zie ik mezelf aan de slag gaan bij een consultancy bureau, maar na het zien van onderstaand spotje zou ik zomaar daaraan kunnen gaan twijfelen. Wat een feest!

– Ciao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *