maar Ors mag ook
 

Traditionele kreeft

Eens per jaar heb ik een culinaire traditie waar ik graag invulling aan geef, namelijk kreeft eten. Dat doe ik samen met Dirk; mede-Brabo en lichtingsgenoot. En als het op eten en drinken aankomt voldoen we beiden aan het stereotype van Brabant. We zijn namelijk gezegend met een klein culinair hart!
Dankzij een tip van een collega – geen Brabo echter wel eenzelfde culinair hart – hoef ik dit keer niet eens de deur uit. Met dank aan Vers Visje stopt morgen een koerier voor de deur met twee levende exemplaren. Voor alles een eerste keer, zo ook wat betreft bestellen bij Vers Visje. De belofte is een 5-sterren kwaliteit en met kreeften van Zeeuwse bodem is de verwachting daarom hooggespannen. Niet alleen bij mij overigens ook bij mijn collega, want ook hij heeft nog niet eerder online zijn vis besteld.

En Dirk regelt de wijn, dus ook dat zit wel snor.

UPDATE: Vers Visje maakt zijn belofte allesbehalve waar. Hoewel over op de website 24 uurs bezorging wordt gegarandeerd en voor 12 uur besteld, morgen in huis blijkt dat Vers Visje alleen van dinsdag tot en met vrijdag bezorgt. Hiervoor moet je echter op zoek naar de kleine letters. Volgens mij heb je het dan als Business-2-Consumer bedrijf niet helemaal begrepen :-S

Gelukkig is er nog de Hanos, is nog goedkoper ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *