maar Ors mag ook
 

Zomerkriebels

Afgelopen weekend vond er weer een nieuwe editie plaats van Zomerkriebels festival hier in Utrecht. Vorig jaar was al een geslaagd feestje, dus we hadden er weer zin in. Vanou had aardig wat vriendinnen opgetrommeld en daar deed ik nog wat vrienden van mijn kant bij. Enerzijds om het feestje compleet te maken, anderzijds om de verhouding testosteron vs oestrogeen weer wat recht te trekken. Een hele dag de chaperon moeten uithangen, daar heeft toch niet zin in?

Nadat iedereen eerst bij ons thuis de spullen kwam droppen gingen we snel naar het festivalterrein achter Vredenburg Leidsche Rijn. Daar pikten we nog net het staartje van Dr. Kucho op het mainstage mee. De sfeer zat er al aardig in, maar werd vervolgens door Afrojack om zeep geholpen.

Op naar Super Sunday Stage waar Roog, Gregor Salto en Gregory achtereenvolgens hun opwachting maakte. Tussendoor glipte ik er even tussenuit naar Smeerboel waar vuige, rollende techno zou worden gedraaid. Vuig zo kunnen, maar vaag was het zeker. Snel terug dus naar Super Sunday!

De dames hadden behoefte aan een kleine pauze, dus die kans grepen Bart, Arjen en ik aan voor wat harders. Soenda aan de andere kant van het terrein klonk de hele dag al uitnodigend, dus die kans lieten we niet aan ons voorbij gaan. Tijd voor Minimal Techno :-D

De avond was inmiddels al aangebroken en na een (hele) kleine pizza gingen we weer naar de mainstage. Sfeertje was nog wat mat en Soenda was lekker knallen, dus terug. Technasia had het stokje inmiddels overgenomen van Cari Lekebusch en het dak ging er nu helemaal af!

Het einde van de dag kwam dichterbij toen we terug liepen naar de mainstage. Arjen was ondertussen al een uur bezig om drinken te halen en was dus spoorloos. Na wat getelefoneer was de groep weer bij elkaar en zagen we hoe Sunery James en Ryan Marciano een geslaagde dag afrondden met een waanzinnig optreden.

Volgend jaar weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *